Od základu

02.04.2018

Když si představíme přílohy v české kuchyni, většina z nás si vybaví jako první knedlíky, poté brambory a nakonec rýži. Není pro nás úplně nejtypičtější tak jako pro jiné kultury (zejména asijské), avšak stále drží jakousi nízkou pozici v našich jídelníčcích. 

Pro mne má rýže naopak docela vysokou pozici, zejména proto, protože to bylo jedno z malé škály jídel, které jsem měla jako dítě ráda. Moji rodiče často vzpomínají na moje rané roky, kdy jsem odmítala jíst cokoliv jiného než rýži, zeleninu a další plejádu jídel, které vesměs neměli vůbec chuť. I když se moje 'chuťová paleta' od těchto dob poněkud rozšířila, rýže je u mne jako příloha na prvním místě a pravděpodobně tam zůstane navždy. 

~Ab

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky